Channel: LondonSwedes » LondonSvenskar FC

0
0

DSC_0075

Londonsvenskar FC har sju omgångar in i seriespelet upplevt medgång, men mestadels motgång. Två matcher återstår innan juluppehållet, en av dessa är mot serieledarna.

Serien började tungt för Londonsvenskar FC då laget förlorade mot Romanera (ett lag bestående av endast italienare) med 0-2 efter att ha släppt in första målet på straff med fyra minuter kvar. Det är faktiskt många matcher som förlorats i andra halvlek, matchen mot serieledarna AC Matalan är ett annat exempel. Även den match förlorades med fyra minuter kvar.

Det har vid ett par tillfällen varit nära poäng, men nära skjuter ju som bekant ingen hare. Det har tyvärr även ganska ofta synts att laget inte är samspelta ännu och man vet inte riktigt var man har varandra. Detta har i sin tur lett till misstag.

Sen finns det ju rena och skära överkörningar också, som i cupmatchen mot Priory Park Rangers (som spelar en division högre upp). Londonsvenskar förlorade med hela 9-0, men fick trots det målvakten Johan Vahlström (japp, det är jag som skriver och vill passa på att skryta lite) utsedd till matchens lirare. Man vet att ett lag spelar dåligt när man släpper in nio mål och ändå är målvakten bästa spelaren på planen.

Anyways, det finns ett glädjeämne. Nämligen matchen mot Barnet DFC, som Londonsvenskar vann med 7-3. Tyvärr så är det hittills det enda glädjeämnet i resultatväg än så länge.

Nu återstår två omgångar innan serien tar julledigt. Först väntar serieledarna AC Matalan på lördag, klockan 14, på Wormwood Scrubs och sedan avslutas det hela med bortamatch i Hackney Marshes mot Sabor a Lolas den 17 december.

Efter det ser vi alla fram emot en trevlig jul, helst efter två raka segrar. Än så länge har det dock mest sett ut såhär:

(Lägg märke till den snygga killen i vit tröja i bakgrunden. Det är lagets bästa spelare!) Bilderna är tagna av Hanna Schuitema.